Investitori străini sunt în discuţii avansate cu Primăria Oteşani

Oteşaniul este o localitate care închide la est frumoasa Depresiune a Horezului, deschizând Valea Luncavăţului, râul care aduce de la munte spre Olt, cântul păstorilor. Aici la Oteşani, ultima comuna necolectivizată de pe vremuri timpul toamnei îşi face simţită prezenţă acum în mijloc de octombrie.

La ora actuală se finalizează un proiect integrat, cu fonduri europene, pe Măsura 3.22, a cărei componentă majoritară este introducerea alimentării cu apă şi a canalizării pe o lungime de 12 kilometri.

Aceste investiţii în infrastructură au făcut din localitate un punct atractiv pentru investitori, în prezent oameni de afaceri din Italia intenţionează să facă afaceri aici, având discuţii avansate cu primarul Mircea Oprişor

„Sperăm să se concretizeze şi atunci se poate spune că localitatea intră într-o altă etapă de dezvoltare. Lucrăm şi la un sf pentru introducerea de gaze naturale, împreună cu Popeşti, Cernişoara şi Şirineasa.  Vom avea un iluminat public modern în toată comuna. Începem construcţia celor 2 poduri peste râul Luncavăţ, continuăm asfaltările din fonduri europene şi vom începe acum cât se ia vacanţa, reabilitarea şcolii gimnaziale”, precizează Oprişor.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *