Investitor strategic vine în Voiceşti, primarul Vătafu doreşte şi alţi investitori în localitate

O zonă deja prinde contur economic, o comună care are toate premisele pentru a deveni un mic pol urban, la sud de Vâlcea, fiind singura comună care începe Câmpia Română, înregistrează un prim succes, din punct de vedere economic.

O companie care are ca domenii de activitate construcţiile şi-a mutat sediul în Vocieşti şi doreşte să se dezvolte în localitate, căutând chiar forţă de muncă.

„Aici este problema. De fapt o problemă generală. Lipsa forţei de muncă. Compania care deja şi-a mutat sediul la noi şi salut această prezenţă care vine să contribuie la dezvoltarea Vocieştiului are nevoie de oameni. Şi este foarte dificil, de aceea, ca primărie informăm pe cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să vină aici”, spune primarul Florian Vătafu.

Compania (Rodian Invest) care deja are multe lucrări în judeţul Vâlcea, un portofoliu cu rezultate remarcabile doreşte să se extindă şi domeniu piscicol, mergând chiar spre un domeniu de nişă turistică în acest sens.

În orice caz, Primăria Vocieşti spune că este un pas uriaş pentru mica localitatea, prezenţa unui investitor serios aici şi speră că de acum înainte şi alţi investitori din alte domenii vor veni aici.

„În special în domeniul legumiculturii, deja avem investiţii în zonă, o zonă cu potenţial pe această direcţie. Localitatea se află în plin proces de modernizare, vom avea un centru civic elegant, care va grupa toate instituţiile publice importante, cu un spaţiu verde, cu iluminat, cu trotuare, cu mobilier urban, curat, civilizat”, a mai spus edilul din Voiceşti

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *