Investiţii în infrastructura în Goleşti; localitate propice pentru a fi hub pentru companiile de logistică

Următorii ani vor decisivi pentru comuna Golești aflată direct pe culoarul rutier care va lega Râmnicu Vâlcea de autostrada Sibiu – Piteşti. Dar pentru asta trebuie făcute demersuri la CNAIR pentru a grăbi aceste lucrări, mai ales că există un proiect de reabilitare a DN 73C, prin care se prevede lărgirea cu încă o jumătate de bandă pe sens a acestei artere.

Administrația locală este conștientă de acest avantaj și pe lângă proiectele de introducere apă și canal în localitate, se lucrează şi la proeicte de infrastructură rutieră, localitatea putând fi un hub pentru companiile de logistică, în anii următori.

În prezent se reabilitează sediul administraţiei din Goleşti dar şi dispensarul medical. Dispensarul va fi dotat cu aparatură medicală. Mai mult de la 1 iulie funcţionează şi o farmacie lângă unitatea sanitară.

În foarte scurt timp vor începe lucrările la alimentare  cu apă în 5 sate, lucrarea fiind câştigată  de o firmă din Suceava la o treime din pret estimat. Acum se află în faza de proiectare.

S-au repartzat 3,3 tone motorină pentru îndepărtarea efectelor provocate de vremea rea  şi fonduri pentru 3 punţi pietonale din 6, afectate de viituri.

În Goleşti a fost acordat titlu de cetăţean de onoare post mortem unui erou al Revolutiei din 1989 si titluri de cetateni de onoare la 3 personalitati locale:  Ion Rizea, Marcu Laura si Contsantin Mosor

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *