Infrastructura rutieră şi de utilităţi, priorităţile administraţiei Concioiu în Guşoeni

Obiectivele pentru care primarul Concioiu le prioritizează pentru exerciţiul financiar următor  sau la care lucrează în prezent sunt modernizare DC 86, asfaltare drumuri în lungme de 8,31 km, construire poduri pentru a facilitat tranzitul între satele componente, amenajarea unui centru civic elegant, cămin cultural, modernizare bază sportivă, centrală electrică fotovoltaică și amenajare.

“Toate aceste obiective pentru unele având finanţare, pentru altele sperăm a avea finanţare ne vor aşeza păe harta localităţilor unde se poate investi. Nu omitem importanţa clară a DN 67B, drum care leagă Guşoeni direct de judeţele Argeş, Olt şi Dolj. Potenţialul economic care rezidă în resursele energetic dar şi agricole ne determină să credem că avem premisele pentru o dinamică economică clară în următorii ani. Urmează şi investiţia pe care eu o consider vitală pentru Vâlcea nu doar pentru Guşoeni, reţeaua de gaze naturale”, spune primarul Nicolae Concioiu.

Acesta spune că a solicitat categoric companiei care va executa lucrările la BRUA, cea mai importantă magistrală transeuropeană, ca angajaţi să fie localnici din Guşoeni.

”În condiții de resurse financiare locale insuficiente, este nevoie de abordarea managementului pe proiecte, acesta fiind sarcina și obligația unei administrații locale, dar și de a adopta metode și noi practici pentru valorificarea noilor oportunități ce vor apărea. Consider că dezvoltarea comunei Gușoeni se face prin  comunicare, transparența actului decizițional, implementarea de proiecte, modernizarea infrastructurii de bază și asigurarea accesului populației și agenților economici la această infrastructură. Toate acestea vor conduce la întărirea solidarităţii comunitare și, implicit, la creșterea nivelului de trai.”, a conchis primarul Concioiu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *