Infrastructura educațională din comuna Tetoiu se modernizează

Prin proiectele de reabilitare și modernizare a grădiniței de la Nenciulești și a școlii gimnaziale din Țepești, din comuna Tetoiu, derulate cu fonduri guvernamentale, primaul Lucian Antonie s-a aplecat asupra modernizării infrastructurii educaționale. În urmă cu două luni a dat ordinul de începere a lucrărilor la construcția localului nou de școală din cadrul școlii gimnaziale Țepești. Potrivit declarațiilor acestuia,  s-au început lucrările la grupurile sanitare de la fosta școală Nenciulești, iar terenul de sport multifuncțional cu gazon sintetic de la școala Băroiu este aproape finalizat.

”Modernizarea infrastructurii educaționale este foarte importantă pentru desfășurarea actului de învățământ, atât pentru elevi, cât și pentru dascăli. Infrastructura de foarte bună calitate conduce la îmbunățățirea predării, a rezultatelor școlare ale elevilor şi reducerea abandonului şcolar care, în mediul rural, uneori este prezent.”

Alte lucrări de interes pentru comunitate pe teritoriul localității sunt reabilitarea, modernizare, extinderea și dotarea căminului cultural, investitție care se realizează prin Compania Națională de Investiții și care, acum, evaluează ofertele, urmând să se demareze și această investiție.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *