Infrastructura drumurilor exploatare forestieră din Bălcești se modernizează

Numeroasele proiecte care s-au implementat în orașul Bălcești au vizat îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii, adaptarea unităților de învățământ cerințelor europene, un centru multifuncțional educațional și recreativ, asfaltarea străzilor, modenizarea a 5,264 km de drumuri de exploatare forestieră, creșterea eficienței energetice în clădirile publice și sistemele de iluminat, precum și sprijinirea regenerării orașului.

Primarul Constantin Aleca a revenit asupra proiectului de modernizare a drumurilor de exploatare forestieră și aduce completări proiectului, respectiv construirea de podețe la tarlale, ziduri de sprijin, etc.

”La proiectul de modernizare a circa 5 kilometri de drumuri de exploatare forestieră sau drumuri de tarla, am obținut niște fonduri în valoare de 350.000 de euro, bani cu care vom îmbunătăți acasta infrastructură. Se vor construi podețe, ziduri de sprijin, obiective care îmbunătățesc utilizarea acestei infrastructuri. O altă investiție care se va face în perioada imediat următoare, deoarece proiectul este eligibil, este extinderea sistemului de supraveghere video, adică se vor mai monta camere video în puncte importante din oraș”, spune Aleca.

Acesta speră să înceapă evaluarea la proiectul de extindere a rețelelor de gaze, depus pe POIM, în luna decembrie 2020, respectiv rețea inteligentă de 51 de kilometri, care să acopere toate satele componente ale Bălceștiului.

Claudia POPA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *