Infrastructura comunei Slătioara, bine pusă la punct

Drumuri comunale asfaltate, terenuri de sport, biserici renovate, poduri construite și multe alte investiții s-au realizat în cursul acestui an în comuna Slătioara. Șapte șantiere au lucrat alert pentru îmbunătățirea infrastructurii locale. Toate aceste rezultate sunt urmare a implicării primarului Sorin Romcescu care, s-a asociat în mai multe Grupuri de Alianță Locală și, astfel, a reușit să acceseze fonduri europene pentru realizarea acestor investiții locale. Slătioara are peste 100 de kilometri de rețea de apă și canalizare, iar acest lucru spune ceva. Locuitorii comunei au un standard ridicat de viață în ceea ce privește infrastructura și utilitățile, iar acest aspect este de bun augur în atragerea investitorilor în localitate.

teren sport slatioara“Suntem aproape gata cu investițiile pe care le derulăm prin cele patru GAL-uri. Este vorba despre modernizarea și dotarea căminului cultural din satul Mogești și a căminului cultural din satul Rugetu, la Casa de Cultură, terenul de sport de la Milostea, terenul de sport de la Slătioara, precum și modernizarea drumurilor și construirea unui pod, unde se lucrează în ritm alert atât la asfaltare, cât și la rigole. Am terminat de asfaltat cu primul strat pe o distanță de 2 km, pe drumul Lățești – Gorunești, iar pe calamități s-au asfaltat drumurile Sacoți – Coloana, în lungime de 1,7 km și Școala Veche – Mănăsești, iar acum se lucrează la rigole. De asemenea, la drumul Gresarea s-a construit podul, iar acum se lucrează la rigole și la acostamentul drumului. ”, a spus primarul Sorin Romcescu.

drum asfaltat slatioaraAcum, pe finalul anului, Romcescu va moderniza și iluminatul public, prin achiziționarea a 400 de lămpi cu leduri economice, care vor înlocui vechile lămpi, iar această achiziție va fi realizată printr-o compensare.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *