Înființare canalizare, extindere apă și reabilitarea de drumuri în Mădulari, proiecte depuse prin PNI

Toți copiii din Mădulari vor primi cadouri de Crăciun, spune primarul Daniel Dimulescu, acesta sprând să fie și o mică serbare, funcție de evoluția pandemiei.

În această perioadă se lucrează la punerea în siguranță și refacerea platformelor drumuri calamitate de două alunecări de teren.

În punctul La Biserică sunt 200 de metri de drum afectate de alunecare și se va reface platforma drumuri, dar și rigole. Iar în punctul La Buduroi, tot o alunecare de teren a afectat drumul, care, de asemenea va fi refăcut cu fonduri guvernamentale.

”Avem trei proiecte pregătite pentru PNI Anghel Saligny: extindere rețea alimentare cu apă pe o distanță de 9 kilometri, asfaltare drumuri în lungime de 6,5 kilometri și înființare sistem de canalizare”, a declarat Daniel Dimulescu.

Calitatea vieţii, lipsa locurilor de muncă, condiţiile de locuire şi accesul la dotările publice nu reprezintă factori de atractivitate pentru cei care ar dori să se mute la țară, spune primarul Daniel Dimulescu, din comuna Mădulari. Actuala administrație publică locală luptă pentru a transforma și îmbunătăți calitatea vieții, iar primul pas a fost introducerea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

În prezent, administrația locală din Mădulari muncește pentru bunăstarea și, implicit, pentru ridicarea standardului de viață a comunității.  Ion Daniel Dimulescu, primarul comunei a reușit să aducă îmbunătățiri la infrastructură, fiind vorba de alimentarea cu apă, care pentru comunitate, era doar un vis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *