Încă 1,5 km de drumuri asfaltate în comuna Laloșu

Peste 4 km de asfalt au fost turnați în comuna Laloșu, reabilitându-se astfel o legătură rutieră utilă între județele Vâlcea și Olt.

”Îi mulțumim președintelui Consiliului Județean Vâlcea pentru importanța pe care o acordă acestui culoar de legătură și pentru un drum de care beneficiază locuitorii din Laloșu. Avem garanția că aceste investiții vor continua că Laloșu va primi astfel importanța unei localități tranzitate din ce în ce mai mult de locuitorii din ambele județe”, spune primarul Adrian Ruja.

Recent, Consiliul Județean a mai asfaltat 1,5 km de drum în Laloșu, comuna care face legătura cu județul Olt și care asigură un trafic pentru localitățile din bazinul Bălceștiului spre Drumul Expres Craiova-Pitești.

Primăria Laloșu a obținut finanțare prin PNRR pentru Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC; Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice (două stații cu 4 prize, la școala gimnazială și la căminul cultural) și elaborarea / actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului și de urbanism (intervenție susținută de reforma R5. Dezvoltarea sistemului de planificare – Codul Amenajării Teritoriului, Urbanismului și Construcțiilor.)

”Vom depune un nou proiect pentru reabilitarea energetică a căminului cultural și a scolii gimnaziale bologești. Vrem să obținem cât mai multe fonduri europene prin PNRR pentru a îmbunătăți nivelul de trai, de educație din comuna noastră. În scurt timp vorm demara licitația la rețeaua de canalizare, proiect aprobat prin Anghel Saligny”, spune Adrian Ruja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *