Inaugurare impecabilă a uneia din cele mai reputate francize hoteliere internaţionale – Ramada

Începând de joi seara, Râmnicu Vâlcea se înscrie pe harta internaţională a brandurilor hoteliere de prestigiu, Ramada fiind o marcă recunoscută de la New York la Tokyo, un lanţ hotelier care defineşte bunul-simţ, eleganţa, aristocraţia, confortul.

Meritul aparţine familiei Ion şi Maria Tudor, respectabili oameni de afaceri, care au peste 1.000 de angajaţi în activele hoteliere şi industriale din judeţul Vâlcea, oameni care au acceptat provocarea de a aduce, la Vâlcea, franciza Ramada.

Şi au făcut-o bine. Astfel, joi seara, în prezenţa lumii bune din judeţul Vâlcea – oameni de afaceri, administraţie, media, politic, show – a fost tăiată panglica celui mai tânăr hotel din Râmnicu Vâlcea, al treilea hotel de 4 stele din municipiu.

Organizarea a fost una reuşită, fără sincope, discursuri cu bun-simţ au însoţit această inaugurare.

Ministrul Turismului, prezent la această inaugurare, a lăudat acest judeţ, considerat de revista noastră drept cel mai frumos din România, iar primarul Mircia Gutău a menţionat că, prin acest hotel, turismul de business, în Râmnic, primeşte un nou argument pentru o dezvoltare şi mai accelerată a oraşului.

În timp ce preşedintele Constantin Rădulescu a precizat că judeţul este, treptat, reaşezat pe harta economică şi turistică internaţională şi a anunţat, totodată, demararea lucrărilor de reabilitare a sediului Consiliului Judeţean, clădire care, spunem şi noi, este obligatoriu să nu strice aspectul centrului civic. Poate că şi prefectura va face acest lucru, aspectul de fostă judeţeană de partid este unul dezolant, privit din balcoanele hotelului Ramada.

Una peste alta, de felicitat familia Tudor pentru această franciză, de felicitat pentru organizarea fără reproş, bucătăria şi băuturile soft, decenţa invitaţilor, calitatea muzicii şi frumuseţea fetelor care au asigurat ambientul.

Hotelul este unul cu care vâlcenii se pot mândri.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *