În Vlădeşti, în anul 2020, va fi construită o Sală Polivalentă cu peste 100 de locuri

Una din cele mai urbanizate localităţi din judeţul Vâlcea, comuna Vlădeşti are proiecte mari pentru anul 2020.

“În fiecare an, populaţia creşte, numărul autorizaţiilor de construcţie locuinţe creşte exponenţial an de an, nevoia de utilități implicit  a crescut la rândul ei, cei care se mută aici vor să aibă confortul şi standardele de viaţă de oraş. Mă refer la asfalt, apă, canalizare, iluminat, calitatea vieţii într-un cuvânt” spune primarul Adrian Cosac.

Edilul spune că a intensificat numărul proiectelor care să asigure un nivel de confort urban. Din discuțiile avute cu edilul, prioritățile administrației sunt modernizarea drumurilor și extinderea rețelelor de gaze.
Priorităţi sunt satele Trundin, Fundătura. Avem și un tabel cu semnături pentru extinderea reţelei de gaze naturale şi vom continua amenajarea de alei pietonale în localitate. Foarte mulţi dintre aceia care îşi cumpăra terenuri, se îndreaptă spre Fundătura, Lacul Frumos, Trundin, zone de un pitoresc aparte, zone aflate în apropiere de păduri, pe culmi deluroase. Zone care, acum câţiva ani, se confruntau cu fenomenul depopulării. Iată că nu e aşa”

Din păcate proiectele depuse prin FDI au picat odată cu OUG 114 iar Adrian Cosac aşteaptă de la noul guvern programe de finanţare în acest sene.

“Noi am reuşit în acest an să finalizăm 15 drumuri în acest an dar intenţia noastră era să reuşim să asfaltăm întreaga localitate. Cu precădere în trundin, în Fundătura şi în alte zone unde deja s-a extins zona de locuinţe”, spune Cosac.

În 2020, Vlădeştiul va avea însă o Sală Polivalentă modernă. cu peste 100 de locuri.
Iar printr- n proiect în parteneriat cu Cosiliul Județean Vâlcea toată zona fostă industrială se va moderniza, destinaţia va fi una turistică, iar toate investiţiile care urmează a fi implementate vor însemna amenajarea unui complex balnear, piscine cu apă sărată, clinici pentru proceduri.
AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *