În Vâlcea, s-a deschis primul spa de destinaţie din România

Situat în mijlocul naturii, în sudul judeţului Vâlcea, complexul turistic Forest Retreat & Spa vă invită la relaxare, reechilibrare şi regăsirea stării de bine.

Punctul de atracţie al complexului îl constituie centrul spa şi wellness, întins pe o suprafaţă de 2500 mp. Forest Retreat & Spa are la bază conceptul de “forest bathing”, trendul nr. 1 pe piaţa internaţională a spa-ului în 2015.

 Centrul spa dispune de o piscină interioară şi o piscină exterioară, hidromasaj, 2 saune umede si 2 saune uscate, o fântână de gheaţă, duşuri emoţionale, salină, arie de relaxare, sală de fitness şi cabinete de terapii spa.

Maciuca4“Forest Retreat & Spa înseamnă o evadare dedicată regăsirii echilibrului tău, a sănătăţii corpului şi relaxării minţii. Aşadar, te invităm să laşi în spate tumultul oraşului şi să îţi petreci câteva zile la Forest Retreat & Spa ca să te bucuri de unul din programele noastre de vindecare holistică. Fie că alegi să urmezi un program de management al stresului sau unul de detoxifiere, specialiştii noştri îţi stau la dispoziţie cu un complex de terapii spa, programe personalizate de fitness precum şi o dietă sănătoasă, bazată pe ingrediente naturale şi cât mai proaspete”, spune Liliana Paraipan, consultant Forest Retreat & Spa.

Pentru a vă menţine în forma fizică optimă, complexul vă oferă terenuri de tenis şi un teren de minifotbal. De asemenea, servicii de aquagym, pilates, yoga, meditaţie vor fi disponibile pe perioada sejururilor tematice.

Centrul pentru sport, agrement şi spa din comuna Măciuca a însemnat o investiţie a societăţii Simparom Imp-Ex SRL de aproape 3 milioane de euro, aceasta fiind finanţată parţial prin Programul Operaţional Regio 2007-2013. Prin realizarea acestui proiect s-a avut în vedere valorificarea potenţialului turistic al zonei, creşterea competitivităţii economice în cadrul turismului şi dezvoltarea durabilă a localităţii Măciuca”, spune Mirela Niţu, Manager de Proiect.

loading...

2 comments

  • salutam aceasta initiativa , pe promotori , pe constructori si nu in ultimul rand pe proprietar , care aduce raiul pe pamant , intr-un loc unde nimic nu parea ca se va intampla acum 20 ani. fam nitu , a facut cunoscuta aceasta comuna bogata , o spun cu mandrie ( mama mea fiind nascuta pe acele meleaguri ) , cu nostalgie. este de felicitat aceasta familie de oameni harnici , cu initiativa ,care demonstreaza inca o data daca vreti . . OMUL SFINTESTE LOCUL ! felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *