În următorii 4 ani, George Gîngu propune un proiect amplu de modernizare pentru Bujoreni

Comuna Bujoreni cunoaşte cea mai mare dinamică a demografiei din judeţul Vâlcea, având în vedere dispunerea localităţii la doar 5 km de centru Râmnicului, pe malul Oltului, între Călimăneşti şi municipiu.

„Ştim ce potenţial înseamnă această aşezare geografică, fapt care a dus ca în ultimii ani să fie un adevărat exod dinspre Râmnicu Vâlcea spre Bujoreni, mulţi preferând să lase apartamentul de oraş pentru o casă la ţară, unde să aibă un mic teren, să fie în natură. O treime din populaţia Bujoreniului sau chiar mai mult este populaţie urbană şi de aceea, aşteptările sunt destul de mari, exigenţele sunt sporite, oamenii doresc să aibă aici condiţii de oraş. În afara reţelei de gaze naturale, ne propunem o serie de obiective, pentu următorii ani, depuse deja la Compania Naţională de Investiţii, care spun eu, vor moderniza comuna Bujoreni”, subliniază primarul George Gingu.

Printre proiectele depuse de administraţia Gingu se numără o Sală Polivalentă cu tribune în satul Gura Vâii. La aceasta se adaugă construirea şi dotarea unei grădiniţe cu program prelungit, cu locuri de joacă şi un părculeţ în satul Olteni.

„Aici am avut în vedere faptul că mulţi părinţi care pleacă la muncă, au nevoie de un spaţiu în care să lase copii între orele 8 şi 16. De aceea grădiniţa vine în sprijinul lor”, spune Gingu

Tot pe CNI, au fost depuse proiecte care vizează construire unui Complex Administrativ care include un nou sediu al Primăriei (cel din prezent este aşezat într-o zonă foarte periculoasă, din punct de vedere al traficului rutier), o sală de sport şi un centru de veenimente., Dar şi reabilitarea şi extinderea transformarea într-un minispital al dispensarului din Olteni.

Prin CNI va fi reabilitată complet reţeaua de apă şi canalizare în toată localitatea pentru a nu mai exista disfuncţionalităţi. Şi nu în ultimul rând, cel mai mare proiect care vizează asflatarea reţele de drumuri (săteşti, comunale, legături cu Muereasca, Vlădeşti), adică aproximativ 50 de km.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *