În urma intervenţiilor preşedintelui CJ Vâlcea, a început reabilitarea DN 7A, drum care duce la Transalpina Ski Resort

Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu informează demararea lucrărilor de reabilitarea a Drumului Naţional 7A, pe sectorul care duce spre Domeniul Schiabil Transalpina.

„Sunt veşti bune din zona Voineasa. Vesti bune pentru cei care vor merge spre TRANSALPINA SKY RESORT! CNAIR se mobilizeaza. Multumesc colegilor de la sectia Valcea – Drumuri Nationale. Discuţiile purtate cu domnul Narcis Neaga dau rezultate. Am discutat cu dumnealui toate problemele care privesc judeţul Vâlcea şi deficienţele care au „apărut” în acest an. Ne referim la stadiul promis al asfaltării DN 67B, la cele două alunecări care au paralizat drumul spre Olăneşti şi spre Horezu, în plin sezon estival. Faptul că ne dorim preluarea cât mai rapidă a DN 7D, ultimul drum naţional de pământ din România. Faptul că vrem cât mai rapid executarea Autostrăzii Sibiu – Piteşti, pentru că întârzierea acestei ample lucrări se traduce negativ în decesele şi accidentele zilnice de pe DN 7. Noi sperăm că CNAIR a notat aceste lucruri şi are o agendă prioritară pentru Vâlcea”, spune Constantin Rădulescu.

Narcis Neaga, director general al CNAIR, a fost prezent la Vâlcea, urmare solicitării Preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

În cadrul întâlnirii, care a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea, s-a analizat stadiul fizic şi s-au identificat modalităţile de acţiune pentru realizarea unor sensuri giratorii şi continuarea reabilitării DN 67, s-au stabilit demersurile pentru definitivarea preluării DN 7D de către Consiliul Judeţean Vâlcea şi au fost puse în discuţie chestiuni extrem de importante pentru judeţul nostru, pe care le puteţi afla urmărind materialul video.

Compartimentul Comunicare, Relații Publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *