În timp ce Vâlcea se sufocă de Covid, unii de la Primărie se sufocă pe yacht-uri de lux

Vineri dimineată a fost doliu la PNL. Doliu în sensul curat al cuvântului, vestea dramatică a trecerii în neființă a lui Ionel Michiu, unul dintre cei mai vechi liberali, un primar bun a scurtcircuitat mediile politice și nu numai din din Vâlcea, demonstrând că nu e de glumă cu această molimă.

De altfel, tot județul se află, precum întreaga țara sufocată de pandemie, restricțiile cresc, e un război în toată regula, românii sunt afectați de toate relele posibile, de la prețuri la căldură, energie plus acest val patru care pare să nu se mai termine.

Râmnicu Vâlcea a depșit deja indicele de 10 la mie, școlile se închid una după alta, la Spitalul Județean se împarte o mască de oxigen la 2 persoane, pe holuri, pe scaune, imaginea este de un dramatism pe care doar în filmele cu război îl mai vedeam.

Pe acest fundal apocaliptic, un singur personaj se distrează. Unul care aici, în fața camerelor de filmat plânge soarta vâlcenilor, se filmează precum o vedetă de video-chat, ipocrit și dansează fals, în corul bocitoarelor, rupându-și cămasa de pe el.

În realitate, însă, mai bagă o icră neagră și spune zâmbind, ”Mai dă-i în paștele ma-mii lor de săraki!”, pare că spune el.

Cine? Unul care deține rețeta succesului în viață. Pentru care îl invidiem.  Absolvent de liceu agricol, cu note mediocre, normator la ferma de vaci din Laloșu, absolvent de Bioterra și Brâncoveanu, ajunge capitalizând voturile frustrării, vremelnic viceprimar, vremelnic membru PNL, asta după ce a schimbat dragostea pentru Vâlcov și PSD. Adică un traseist în toată regula, toata viața bugetar.

Pe numele de botez, Virgil Pirvulescu, ce credeți că face? în zile în care PNL Vâlcea plânge la catafalcul colegului lor, Ionel Michiu, viceprimarul cu scoli la barieră, se plimbă pe un yacht de lux, într-o croazieră prin apele calde ale Greciei, la un concurs de catamarane. Nu, nu la golf, dar tot la un sport pe care îl parctică tot vâlceanul. Rămâne ca domnul Pirvulescu să recomande acest sport tuturor vâlcenilor.

Să îl felicităm pentru acest succes, Primăria Râmnicului se îmbogățește astfel cu un trofeu, este campioană la catamarane, era să zic la rame… Sau domnul Pirvulescu a fost acolo pe persoană fizică?

Așa că, cei care l-ați votat crezând că e Mesia pe pământ, puteți admira în foto, Ipocrizia dusă la maximum. Este același personaj care acum o lună, a cerut Prefecturii să anuleze o întreagă ședință de consiliul local, pe motiv că este ilegală, mai puțin un punct. Punctul în care îi făcea cadou prietenului său, imobiliar un PUZ. Adică 99% din sedință era ilegală, numai un punct, nu. Avem și această petiție, precum toate pozele de pe yachtul de lux, din aceste zile.

Amuzant este că omul de la ceape Laloșu, mai vrea să candideze. Mă gândesc că PNL are toate motivele să-l pună pe liber, pe acest ipocrit.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *