În Şuşani se lucrează la 3-lea pod peste Beica şi reabilitarea şcolilor se apropie de final

Localitatea Șușani este una care, în ultimii ani, a cunoscut o dinamică accelerată, în ceea ce priveşte programul de investiţii în infrastructura.

Proiectele implementare de administrația locală, atât guvernamentale cât și europene, au îmbunătățit nivelul de trai al locuitorilor, oferindu-le condiții comparabile cu cele din mediul urban.

Potrivit viceprimarului cu atribuții de primar, Gheorghe Constantinescu, nu mai puţin de 6 proiecte pentru care s-au semnat contracte de finanțaresunt în derulare.

O atenție deosebită a fost acordată unităților de învățământ aflate pe raza comunei. Investițiile pe care primăria le-a făcut în școli și grădinițe au scopul de a îmbunătăți calitatea infrastructurii de educație, de a îmbunătăți dotarea școlilor, pentru asigurarea unui proces educațional la standarde europene. Așa că, se lucrează de zor la reabilitarea celor trei școli din satele Rîmești, Ușurei și Stoiculești, toate fiind deja pe final, până în toamnă, vor fi deja pregătite pentru a reprimi elevii.

A început construcţia celui de-al treilea pod din cele 6 pentru care există finanţare. elor șase. tot în acest an va începe şi modernizarea Dispensarului uman.

Primăria a pietruit drumurile din satul Sârbi şi a amenajat rigolele. În prezent se lucrează la SF pentru gaze şi pe CNI urmează să fie reabilitat Căminul Cultural şi o sală de sport polivalentă.

reabilitare Camin cultural si poate si sala sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *