În Stoileşti, de luni, un nou drum intră în reabilitare, în satul Geamăna

Comuna Stoileşti are o reţea de peste 200 de km de drumuri, fiind cea mai întinsă localitate din estul judeţului Vâlcea.

Comuna necolectivizată, care are o dispunere a satelor destul de întinsă, Stoileşti se confruntă aşadar cu o infrastructură destul de întinsă iar administraţia caută resurse pentru a rezilva treptat această problemă.

Administraţia Ionescu efectiv a luat de la zero localitatea şi a depus proiecte pe toate axele fie europene, fie guvernamentale, astfel încât să poată rezolva această situaţie.

De luni incepe modernizarea DC 39, în satul Geamăna în lungime de 1,35 km, din bugetul local.

Totodată primăria Stoileşti se află în procedurile de semnare a unui grant  privind un proiect de infrastructură, derulat prin Banca Mondială. Acest proiect ar urma să fie implementat în reabilitarea reţelelor de drumuri comunale din 4 sate.

„Acest aviz favorbail ne-a bucurat. Dar asta nu inseamnă că avem deja banii în cont. Urmează evident mai multe proceduri dar semnalul primit este unul pozitiv şi ne dă speranţe că treptat vom putea pune la punct reţeaua de drumuri din Stoileşti”, spune primarul Florin Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *