În sondajul PNL, Blaga şi Gorghiu nu sar de 21%!

Liberalii au realizat un sondaj la nivel de București, iar cifrele sunt cel puțin surprinzătoare. Prin comparație cu sondajul realizat de Avangarde, institut apropiat de PSD, cifrele liderilor social-democrați sunt mai mari în sondajele liberalilor, decât în cele ale PSD.

Cifrele din sondajul PNL:

Gabriela Firea – 50%

Victor Ponta – 46%

Liviu Dragnea – 35%

Cifrele din sondajul Avangarde:

Gabriela Firea – 44%

Victor Ponta – 42%

Liviu Dragnea – 33%

Diferențe mari între cele două sondaje apar la Klaus Iohannis și Dacian Cioloș. În sondajul Avangarde, Klaus Iohannis este cotat la 34%, în timp ce pe sondajul efectuat de CURS președintele Klaus Iohannis este la 43%. De asemenea, Dacian Cioloș este dat de Avangarde la 34%, în timp ce CURS îl dă la 42%.

La PNL, sunt ținute la sertar cifrele celor doi copreședinți, Vasile Blaga și Alina Gorghiu. Liderul PNL București, Cristian Bușoi, a prezentat sondajul, însă a precizat că cifrele pentru Blaga și Gorghiu le vor fi prezentate acestora într-o întâlnire privată. Conform surselor noastre, în sondajul CURS, cei doi copreședinți ai PNL au în jur de 20%. Vasile Blaga are puțin sub 20%, în timp ce Alina Gorghiu sare ușor de 20%.

În sondajul Avangarde, Vasile Blaga era dat la 21%, în timp ce Alina Gorghiu la doar 18%.

O cifră interesantă are și Crin Antonescu. În sondajul CURS, fostul lider PNL are 25%, în timp ce în sondajul Avangarde acesta are 30%. La această cifră trebuie ținut cont și de faptul că fostul lider PNL a anunțat că și-a încheiat conturile cu politica și nu dorește să mai revină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *