În Slătioara lucrările continuă, iar agenţii economici nu şi-au întrerupt activitatea

Potrivit primarului Sorin Romcescu, cu excepţia barurilor, restul agenţilor economici nu şi-au sistat activitatea, preferând să menţină fluxul economic şi să păstreze slujbele oamenilor.

„Un lucru bun, spunem noi, faptul că administratorii firmelor s-au gândit că şi menţinerea slujbelor oamenilor este la fel de importantă precum sănătatea. Li se asigură angajaţilor condiţii de muncă, în siguranţă şi viaţa economică merge mai departe. Chiar şi investiţiile publice ale primăriei se derulează în continuare, avem dispensarul în lucru. Şi ceilalţi investitori care au concesionat terenuri nu s-au oprit din activitate. Singurele firme care şi-au închis activitatea sunt barurile. În rest cum am spus, cei din domeniul forestier, panificaţie funcţionează iar cei care lucrează în afara localităţii merg la serviciu”, spune Romcescu.

în prezent, în Slătioara sunt 32 de persoane aflate în izolare şi 10 persoane care au ieşit din carantina, din Râmnic, Horezu şi Târgu Jiu.

În ceea ce priveşte persoanele vârstnice care sunt în categoria vulnerabilă, la Slătioara sunt 20, care sunt monitorizaţi de primărie şi li se face aprovizionarea, acolo unde este cazul.

Primăria Slătioara efectuează periodic acţiuni de dezinfectare în zonele publice – dispensar, poştă, market, staţii de autobuz.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *