În Șirineasa, în 2023 se vor finaliza de asfaltat toate drumurile

În strategia de dezvoltare locală, Ion Bebe Streinu, primarul comunei Șirineasa, a prevăzut și prioritizat realizarea și modernizarea infrastructurii locale, ca stimulent pentru atragerea de investitori în localitate.

Plecând de la acest aspect, s-a concentrat absolut pe proiecte care să fie eligibile și să obțină finanțare. Fiu al satului, Streinu, a dorit ca oamenii comunei să aibă asfalt, apă și canal, utilități care, spune el, sunt absolut necesare pentru o comună care se vrea a fi europeană. ”Oamenii au nevoie de utilități, este normal să avem apă la robinet, iar când ieșim din curte să avem asfalt. De aceea, am considerat ca o prioritate realizarea acestor utilități.”, spune edilul.

” Proiectul conține asfaltarea a 43 de ulițe care însumează 8997.40 metri liniari de drumuri și care acoperă 99 la suta din drumurile comunei, iar în acest procent intra și ulitele asfaltate până acum. Dintre toate drumurile comunei au mai rămas doar patru ulicioare care nu figurează în domeniul public și pe care nu le-am putut prinde în proiect. După finalizarea acestui proiect toată comuna Șirineasa va avea infrastructura de drumuri reabilitată”, a precizat Streinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *