În Sinești va fi reabilitat podul peste pârâul Ezer din satul Popești

Primarul Cristian Burleanu spune că așteaptă noul buget pentru a creiona următoarele proiecte care vor moderniza comuna, fie pentru investiții locale punctuale, fie pentru cofinanțări la proiecte europene cu cu finanțare guvernamentală.

Momentan se lucrează pe situațiii de urgență, la podul peste pârâul Ezer din satul Popești și alte drumuri care care au fost compromise în urma precipitațiilor din iarnă.

Recent Primăria Sinești a primit aprobarea pentru consttrucția unei săli polivalente de 1o2 locuri.

Un alt proiect major la care lucrează administrația publică locală este ”Înființare rețea de canalizare cu stație de epurare în Comuna Sinești, județul Vâlcea”– fonduri europene și/sau guvernamentale- solicitare depusă la CNI.

De asemenea, se așteaptă finanțare pentru implementarea proiectului ”Înființare rețea distribuție gaze naturale în comuna Sinești”, cu fonduri europene.

Foarte importantă este și finalizarea asfaltării tuturor drumurilor din localitate, prin fonduri europene și guvernamentale. Se va implementa și proiectul finanțat prin Compania Națională de Investiții, respectiv: Reabilitare, Modernizare, Extindere și Dotare Cămin Cultural” – aflat în stadiul de licitație proiectare și execuție. Se vor dota cu mobilier și echipamente educaționale școala gimnazială care este modernizată si reabilitată și noua grădiniță cu program normal. Nu în ultimul rând, se va construi un sediu nou pentru primăria Sinești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *