În Sineşti se va amenaja o piaţă agro-alimentară

Lipsa unei pieţe agroalimentare moderne în comuna Sineşti îi face pe mulţi locuitori să meargă către alte localităţi pentru a-şi vinde produsele sau pentru a le achiziţiona, în functie de calitatea pe care o au: vânzator şi/ sau cumpărător.

„Crearea unor condiţii adecvate pentru cumpărarea produselor direct de la producătorii din comuna Sineşti, precum si a unor condiţii la standarde europene este o necesitate care îşi aduce aportul la îmbunătăţirea condiţiilor de viată pentru populaţie şi protejarea moştenirii naturale din spaţial rural in vederea dezvoltării durabile. Îmbunătăţirea situaţiei locuitorilor din comuna Sineşti prin amenajarea unei pieţe agroalimentare şi a unui târg de animale, contribuind astfel la creşterea gradului de bunăstare a familiilor din zonă, trebuie să fie un obiectiv prioritar al UAT Sineşti”, spune primarul Cristian Burleanu.

Construcţia acestui obiectiv a demarat în acestă lună.

Primăria din Sineşti a obţinut 3 miliarde pentru înlăturarea efectelor produse de ploile din această vară pe DC 113 şi totodată au fost reabilitaţi 3 km de drum în satul Popeşti – Ciucheți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *