În Sinești în acest an se va înființa rețeaua de canalizare și se vor asfalta 8 km de drumuri

Cristian Burleanu spune că anul 2021 a fost un reușit, cu multe realizări, multe investiții implementate și cu altele care urmează să înceapă.

”Dacă menținem ritmul de anul trecut, anul 2022 ar urma să completeze programul de investiții pe care ni l-am propus în modernizarea comunei noastre. Dacă anul trecut am reușit să reabilităm toate instituțiile educaționale și mă refer la școală, am demarat grădinița, căminul cultural, anul acesta cu șanse mari vom putea vorbi despre canalizare în Sinești”, spune Burleanu.

Astfel prin Programul Național de Investiții, Anghel Saligny, administrația locală din Sinești a depus documentațiile pentru înființarea sistemului de canalizare pe o lungime de 14 km, condiție necesară pentru a asigura normele de calitate a vieții din comună.

Tot prin acest program ar urma să fie asfaltați 8 km de drumuri în toate satele.

În 2022 se așteaptă și recepția la sala polivalentă și Burleanu consideră că trebuie făcute demersuri la nivel național pentru a introduce rețeaua de gaze naturale în comunele României.

”Dacă nu avem aceste lucruri de bază, apă, asfalt, canalizare și gaze nu putem să vorbim despre investitori în localități. Noi trebuie să stopăm depopularea satului românesc, trebuie să asigurăm baza pentru atragerea celor care vor să dezvolte aici afaceri, să ofere locuri de muncă”, susține edilul din Sinești.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *