În Roești, prioritatea lui Drăghici sunt drumurile și rețeaua de gaze naturale

Primăria Roești lucrează la documentațiile privind asfaltarea a 11,8 km de drumuri, astfel încât majoritatea drumurilor din localitate să fie complet reabilitate. Gheorghe Drăghici, împreună cu echipa din primărie a lucrat la identificarea, măsurarea și toate documentațiile aferente pentru ca acest proiect să fie implementat.

Dincolo de cea mai mare investiție care va fi depozitul ecologic de deșeuri pentru tot județul Vâlcea, un depozit care va fi construit din fonduri europene în comuna Roești, mai trebuie menționat și faptul că lucrările la un drum de importanță capitală pentru această zonă a Vâlcii, sunt în grafic, putând spera ca până la sfârșitul anului, drumul dacilor cum mai este numit acest sector rutier care leagă roeştiul de Pesceana să fie finalizat

Primarul spune că are în vedere și implementarea rețelei de gaze naturale, pe teritoriul localității trecând una din magistralele principale de gaze naturale care poate asigura astfel transportul acestei utilități pentru localnici.

”Există foarte mulți doritori și credem că acesta va fi un pas important pentru dezvoltarea economică a comunei noastre. Alături de poriectul privind drumurile cu care s-ar încheia practic reabilitarea totală a infrastructurii strdale din Roești”, spune primarul Gheorghe Drăghici.

În primăvară, după soluționarea contestațiilor va demara și excuția Depozitului Ecologic din comuna Roeșți, o investiție așteptată de ani buni, de toate localitățile din județului Vâlcea, închizându-se astfel cea mai strngentă problemă cu care se confruntă Vâlcea, în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *