In Ramnicu Vâlcea avem primul miting pro-Pirvulescu

Este uimitor cum a ajuns un absolvent de liceu agricol, fost contabil de Ceapeu, mediocru absolvent de Brâncoveanu sa capitalizeze totuși o imagine

Bine, majoritatea celor care îl susțin sunt varza, la capitolul IQ și cărți citite, precum idolul. Singura excepție notabilă este ziaristul Adrian Pană, care are IQ cat toți bovaristii care îl susțin pe ceapist. Dar probabil vreodată la o bere, Adi îmi va spune care sunt motivele lui.

In fine, deci un individ, subțire, tămâie în administrație, o nonvaloare precum tot ce a produs societatea românească in 30 de ani, a reușit să extragă pe net un corpuscul de tipi noir, care protestează printre altele, împotriva unei persoane care are doctorat în fizica atomica.

Și de ce? Pentru că un grup de trei consilieri USR s-au săturat pur și simplu de țicnelile debitate de contabilul de ceapeu și au decis că mai bine merg pe cont propriu.

Manipularea din zona Ceapeului Lalosu, parca acolo a început cariera Pirvulescu, încearcă să inducă ideea că USR a făcut o alianță cu Gutau.

Nimic mai fals, USR Vâlcea s-a delimitat de personajul mediocru, absolventul de Brâncoveanu, care de jenă și-a falsificat studiile în CV, pesemne un liceu agricol și o privată nu sunt onorabile.

Deci acesta este marele protest al unor personaje insipide, fara studii universitare, dar care fac o gălăgie de taverna obscură pe Facebook.

Un lider PNL îmi spunea recent faptul că este perfect conștient de subcultură lui Pirvulescu dar tot el susținea că zgomotul aduce voturi. Da, corect dar un număr limitat de voturi și insuficient pentru a convinge persoane care au țiglele pe case.

Niciodată un om normal, cu studiile făcute la zi, cu o oarece cultura sau cu bun simt nu va fi atras de mediocritățile debitate de un absolvent de Brâncoveanu și parvenit în funcții publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *