În primăvară, la Pesceana, încep racordurile la rețeaua de apă

Lucrările la infrastructura comunei Pesceana sunt în derulare, atât la reabilitarea drumurilor cât și la pregătirea rețelei de apă, pentru care, din primăvară să înceapă racordările la populație. De curând,  s-a făcut recepția la cele două poduri construite în satul Ursoaia, iar pe porțiunea de 2,5 kilometri de drum din satul Negraia care a fost asfaltată, se lucrează la construirea rigolelor, potrivit primarului Ion Vasile.

”Am luat avizele pentru racordurile la puțurile de apă și dorim ca, în primăvară, să putem începe racordarea populației la rețeaua de apă potabilă. Avem o rețea de apă în lungime de 17 kilometri, dar o vom extinde cu încă 16 kilometri. Avem în lucru un studiu de fezabilitate pentru 11 kilometri de canalizare, iar un alt proiect pe care îl avem în lucru privește reabilitarea a 4,7 kilometri de drum, drum care face legătura cu comuna Roești.”, a declarat Ion Vasile.

Totodată, edilul a mai precizat faptul că, prin Grupul de Acțiune Locală dorește să acceseze fonduri pentru reabilitarea și modernizarea dispensarului medical și are în vedere și construirea unei grădinițe cu program prelungit.

C.P.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *