În Pesceana se construiesc două poduri și se asfaltează drumul comunal 96

În luna septembrie, la Pesceana, s-a semnat contractul pentru construirea a două poduri și s-a predat amplasamentul încă de luna trecută, potrivit declarației primarului Ion Vasile.

În satul Ursoaia, în apropierea locului unde se construiește unul din poduri, o gospodărie este în pericol, este amenințată de o alunecare de teren, iar după căderea ploilor, la o viitură aceasta poate fi grav afectată. Primarul Ion Vasile a menționat că RAJDP-ul nu și-a terminat lucrările și mai sunt de executat gabioane, lucrări care trebuie urgent efectuate, pentru a preveni eventuale calamități.

“Avem un proiect pentru realizarea de grupuri sanitare în incinta școlii. Vom renunța o sală de clasă și vom înființa grupuri sanitare. Aceste lucrări le vom demara în timpul vacanței de iarnă, pentru a nu deranja desfășurarea orelor de curs. Pentru aceste lucrări, s-a estimat o valoare de un miliard trei sute de lei vechi și așteptăm fondurile de la Ministerul Educației . De asemenea, pe Ordononța 28, am primit fondurile necesare pentru modernizarea  drumului comunal DC 96 Pesceana – Negraia – Roești”, a adăugat Ion Vasile.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *