În Ocnele Mari va funcționa cel mai mare parc de aventură din Vâlcea

Un parc care va fi finalizat anul viitor în primăvară, fiind unul dintre cele mai frumoase din regiunea Olteniei, cu 4 trasee, de dificultăți diferite, care vor traversa și un lac, prin tiroliene, un parc de aproximativ 2 hectare.

Acest parc este amplasat în vecinătatea ștrandului Ocnele Mari și va fi o nouă atracție pentru viitorul sezon estival.

Astfel, obiectivele stațiunii sării se vor diversifica, turiștii vor avea anul viitor mai multe puncte de atracție – de la apele sărate, deja renumite în România, la posibilitățile de a face echitație, adventure park, Salina – ”orașul de sub pământ”, festivaluri, drumeții o întreagă ofertă variată care va motiva un sejur de vacanță în Ocnele Mari.

Un oraș aflat în plină expansiune, cu multe cereri pentru construirea de noi pensiuni turistice, în care administrația a investit masiv în infrastructura rutieră, în extinderi de apă și gaze, în a face din acest oraș nu doar o destinație de vacanță dar și una rezidențială pentru cei care doresc să se mute aici.

Cu ceva șanse, stațiunea Ocnele Mari ar urma să devină una pentru toate anotimpurile, în condițiile în care nu mai puțin de două mari complexe de tip spa se vor construit atât în Ocnele Mari cât și Ocnița.
Unul va fi privat, altul va fi construit de către autorități, într-un partaneriat cu Consiliul Județean Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *