În Mădulari se lucrează la alunecarea de teren din satul Bănţeşti

În comuna Mădulari, au demarat lucrările la alunecarea de teren produsă în satul Bănțești. În urma ploilor din această vară, drumul comunal a fost afectat pe o lungime de 20 de metri lungime și șase lățime, iar cei circa 300 de locuitori au de suferit din cauza accesul către sat.

“În cazul în care nu interveneam riscam efectiv ca acest sat să rămână izolat. Noi am reuşit să improvizăm o cale de acces dar trebuia clar să intervenim în mod serios. Am demarat lucrările de reparații și stabilizarea drumului comunal. Vreau să spun că sunt mulţumit de cum lucrează constructorul şi sunt convins că până în toamnă va fi refăcută calea de acces”, a precizat primarul Daniel Dimulescu.

În perioada următoare se va da ordinul de începere la proiectul pentru apă și canal, care se derulaează prin PNDL II, fiind finanțat cu suma de 7.993.689,34 lei, pe o distanță de 32 kilometri.

Primăria Mădulari intenţionează ca din fonduri locale, dupa ce va fi introdusă apa în satul Bănţești, se va turna asfalt pe o porţiune de 1,930 km.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *