În Mădulari, primăria a efectuat săptămânal programul de dezinfecţie a străzilor

Primarul Daniel Dimulescu face un apel către cetăţeni să nu “să ia în serios panemia şi după data de 15 mai”, să manifeste aceeaşi responsabilitate ca până acum.

Acesta le-.a mulţumit locuitorilor din comună dar şi celor care au fost în izolare pentru că au manifestat “responsabilitate, simţ civic şi au respectat regulile carantinării”

În ceea ce priveşte lucrările de dezinfecţie, aceastea au continuat, săptămânal toate străzile comunei fiind curăţate, căile de acces spre instituţiile publice, staţiile de autobuz, zonele publice, comerciale,

“Repet, este foarte important să reuşim să traversăm cu bine această perioadă. Colaborăm foarte bine cu poliţia, cadrele medical şi preoţii, adică exact factorii implicaţi în viaţa comunităţii”, a mai completat edilul din Mădulari.

În Mădulari s-au executat lucrările aferente sezonului, în livada de meri, proprietatea primăriei. Reamintim că anul viitor, instituţia a produs sucuri natuarle din producţia proprie.

O altă acţiune a administraţiei a fost de erbicidare şi dezinsecţie a şanţurilor şi acostamentelor stradale, în acest sens, locuitorii au fost informaţi să-şi ia măsuri pentru animalele domestice, să nu fie lăsate în aceste zone.

Totodată lucrările prin PNDL la reţeaua de apă au continuat şi în timpul pandemiei..

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *