În Livezi se lucrează la asfaltarea a peste 15 km de drumuri

În comuna Livezi se lucrează la peste 15 km de drumuri, 10 sunt de interes local iar un alt drum este noua legătură cu Gorjul, prin Dănciuleşti.

Nu mai puţin de 500 de miliarde de lei vechi, sume care niciodată nu au fost atrase vreodată în această localitate, au fost atraşi pentru proiecte care efectiv vor moderniza Liveziul şi vor recupera  handicapul faţă de celelalte comune vâlcene

La această oră se lucrează pe toate şantierele care privesc infrastructura.

“Am înființat un ADI cu localitatea Dănciulești din Gorj, prin care ne-am dorit să realizăm drumul de legătură între cele două localități. Oamenii din Livezi care merg dincolo, în comuna vecină din județul Gorj, ocolesc foarte mult și, de aceea, ne-am gândit să căutăm modalități de finanțare pentru a-l putea realiza. Nu există familie de aici care să nu aibă o legătură de rudenie cu alte familii din Dănciulești și, de asemenea, să circule către terenurile agricole. Drumul are o lungime de 8 kilometri și face legătura între drumul național care străbate comuna noastră și drumul județean din Gorj, drum care merge la Craiova.”, spune Ştefan Verdeş

Totodată se lucrează şi drumurile de interes local din toate satele comunei, vorbim de 10 km de asfalt, în zone, unde oamenii îşi pierduseră complet speranţa.

Vorbim de 10 km de drumuri de interes local, drumuri care sunt practic imposibil de folosit când plouă. Oameni izolaţi, oameni la care nu putea ajunge ambulanţa, oameni care din păcate şi decedaţii şi-i duceau în braţe. Aceşti oameni au fost ignoraţi ani buni”, spune edilul din Livezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *