În Lăpuşata a fost finalizat podul nou peste Cerna care merge spre cătunul Bunget

Primăria Lăpuşata a finalizat construcţia unui pod peste râul Cerna, care va asigura accesul circulației din centrul comunei către cătunul Bunget, satul Sărulești, iar în viitor, către comuna Roești.

“Podul are o deschidere de 6 metri şi o lungime de 22 metri. Este necesar acest pod pentru locuitorii din Săruleşti, deoarece cel vechi a fost luat de ape, la inundațiile din 2014, iar acum noul pod a fost amplasat pe niște piloni introduși în foraje de peste 15 metri. Mai mult acest pod face parte din viitorul drum de legătură cu localitatea Roeşti. Sunt mulţumit de modul în care a lucrat constructorul”, spune Nicolae Joiţa, primarul din Lăpuşata.

Lăpuşata este una dintre localităţile care are în administrare foarte mulţi kilometri de drumuri comunale, iar acest lucru reprezintă o problemă pentru multe administraţii din judeţ. Potrivit primarului Nicolae Joiţa, drumurile comunale însumează o distanţă de 90 de kilometri, din care foarte multe drumuri sunt distruse în urma alunecărilor de teren şi a iernii.

Tot prin PNDL 2 se lucrează la extinderea rețelei de canalizare apă uzată şi menajeră pe o distanță de 6 km.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *