În comuna Tetoiu au fost depuse proiecte care vizează modernizare a 12 km de drumuri

În comuna Tetoiu, primăria dorește să elaboreze o strategie prin care istoria, arheologia, paleotologia dar și patrimoniul să fie toate reunite pentru ca pe viitor, să existe aici un punct turistic important pe harta județului.

”Avem obiective paleontologice, aici se află celebru sat Bugiulești, cu primele fosile humanoide din Europa. Avem lăcașe de cult, conace, cule. Ne bucură faptul că recent o culă boierească a fost achiziționată iar noii proprietari au început să o reabiliteze. Toate aceste aspecte pot fi incluse într-o strategie de turism”, spune primarul Viorel Herăscu.

Acesta a adăugat că, din bugetul local nu își permite să realizeze nicio investiție iar cel mai important este să asigure sumele necesare confinațării proiectelor depuse.

”Trebuie finalizate proiectele prin PNDL 2. La capitolul investiții, am depus proiecte pentru modernizarea a aproximativ 12 km de drumuri din localitate. Mă refer aici la poduri și drumuri locale din Nenciulești și Țepești și alte artere care leagă satele între ele. Tot prin PNI am depus și un proiect care vizează branșamente la apă și canalizare pentru 1000 de gospodării”, a mai menționat Herăscu.

S-a lucrat la documentația pentru proiectul de modernizare a iluminatului public în absolut toată comuna, proiect depus pe Administrația Fondului pentru Mediu.

Creșterea nivelului de trai al comunității din Tetoiu este obiectivul principal al primarului Viorel Herăscu. Astfel că, împreună cu viceprimarul Ramona Tuță și-au propus să definitiveze modernizarea infrastructurii de bază în toată localitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *