În comuna Şuşani sunt aşteptaţi investitorii pentru a dezvolta locuri de muncă

Șușaniul s-a dezvoltat în ultimii 5 ani, a prosperat, are apă curentă, drumuri, școli, investitori, a crescut considerabil nivelul de confort, pentru că administrația publică locală și-a dat interesul să aibă o comună asociată anilor 2020.

Ca și în anii anteriori, comuna Șușani își menține ritmul lucrărilor de investiții și, astfel, în câtiva ani, va deveni o localitate atractivă pentru investitori.

Potrivit viceprimarului cu atribuții de primar, Gheorghe Constantinescu, la Şuşani se lucrează  la reabilitarea celor trei școli din satele Rîmești, Ușurei și Stoiculești,  la construcția celor șase poduri, dar și la modernizarea extinderii rețelelor de apă potabilă. Peste 90% din reţeaua veche a conductei de apă a fost schimbatp.

De asemenea, cele 2 dispensare medicale sunt în proces de modernizare.

Alte proiecte privesc modernizarea Căminului Cultural din Şuşani şi Casa Apelor.

Toate aceste realizări sunt și ca urmare a unei bune colaborări a aparatului primăriei Șușani, care a întocmit proiecte, ulterior fiind implementate.

Următoarele proiecte care sunt în lucru la primăria Șușani privesc construirea unei săli de sport și, în parteneriat cu primăria Cîrlogani, din județul Olt, introducerea gazelor naturale în localitate. Deși nevoile sunt multe, conducerea primăriei are speranțe că și aceste proiecte vor primi finanțare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *