În comuna Stoilești se lucrează la infrastructură

Potrivit declarațiilor primarului din comuna Stoilești, Florin Ionescu, au început lucrările la introducerea conductei de alimentare cu apă, în patru sate. „Luna trecută am demarat lucrările la introducerea conductei de alimentare cu apă, pe o distanță de doi kilometri, în satul Vlădulești, în cătunul Tâmplari – un kilometru, ulița Nemțești – 550 metri, iar pe ulița Centru – Magazin Urși – 400 de metri. De asemenea, se lucrează la montarea unui grup de pompare în satul Geamăna și la un puț de captare în satul Balomireasa. Chiar dacă localitatea este una dintre cele mai extinse ca suprafață, rețeaua de alimentare cu apă acoperă o suprafață de aproximativ 80 la sută. ”, spune primarul.

Podul din satul Bârsoiu, început anul trecut a fost finalizat, iar acum se mai lucrează la dispensarul medical din satul Urși.

În urma calamităților din vara anului trecut, infrastructura DC 39 a avut de suferit, circulația rutieră desfășurându-se doar pe un singur sens o mare perioadă.

„Am început, de asemenea, refacerea infrastructurii, la drumul comunal 39, cu fonduri guvernamentale, pe situații de urgență. Lucrarea este realizată în proporţie de 60 la sută şi sperăm ca, la sfârşitul lunii septembrie, să fie terminată. Concomitent, se lucrează și la asfaltarea drumului DC 36, singurul kilometru din drumul către Primărie,  care rămăsese neasfaltat”, a adăugat primarul Florin Ionescu.

C.P.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *