În comuna Pesceana s-au introdus primii trei kilometri de apă

Aflat la primul mandat, edilul a dovedit capacitățile sale de a administra o comună, prin proiectele făcute, prin investițiile care au fost realizate, dar și prin cele care urmează a fi înfăptuite.

Așadar, după îndelungi eforturi ale primarului Ion Vasile, rezultatele au început să apară și primii trei kilometri de rețea de alimentare cu apă, din cei 32 de km, au fost deja introduşi, iar, după terminarea lucrărilor de săpături pentru introducerea tubulaturii, se va continua cu lucrările de asfaltare.

Concomitent cu introducerea rețelei de apă potabilă, în localitate, se lucrează la asfaltarea drumului 96 – Negraia, pe o distanță de 5,2 km, și la construcția celor două poduri din satul Ursoaia. Totodată, se va începe construirea unui nou pod peste pârâul Pesceana, în punctul ”La Pricu”, pentru a asigura accesul la locuințele a șase familii, dar și la terenul unei familii care dorește să își construiască o gospodărie. Cu acest ultim pod, primarul Ion Vasile a construit, în doar patru ani de mandat, 11 poduri, urmând ca în următorul mandat să construiască încă 9. Concomitent, în această perioadă, se face igienizarea comunei cu persoanele de la ajutor social, dar și cu elevii de la școala generală din localitate.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *