În comuna Muereasca, prin programul de modernizare drumuri, 90% dintre arterele din localitate vor fi asfaltate

În acest moment, spune Ion Ungureanu, prin Anghel Saligny, se lucrează din plin la toate drumurile care necesită asfalt. Cu acești 6 km, aproximativ 90% din drumuri vor fi modernizate.

”Localitatea este căutată de cei care doresc o locuință în mediul rural aproape de Râmnicu Vâlcea. Intravilanul se extinde și implicit și drumurile care necesită asfaltare. Ce nu terminăm prin Anghel Saligny, vom face din bugetul local. Vreau ca toată infrastructura de drumuri să fie finalizată, tpate străzile să fie circulabile, să se ajungă ușor în fiecare punct. ne interesează și legătura cu stațiunea Băile Olănești și avem în proiect și legătura cu stațiunea Călimănești, pentru a forma prin Muereasca o punte. Toate drumurile vor avea rigole, zone de punere în siguranță, acostamente”, spune primarul Ion Ungureanu.

Cu venituri de aproximativ 900.000 de lei, triplu față de anul trecut, administrația consideră că în următorii ani, acestea se vor dubla dacă nu chiar mai mult, având în vedere interesul pentru această zonă.

Aflată atât la marginea Râmnicului cât și bazinul Călimăneștiului, legându-se pe un drum monahal străvechi, comuna Muereasca se străduie să obțină un statut de zonă de destinație rezidențială și să faciliteze accesul turistic religios pentru pelerinii care doresc să viziteze singura mănăstire athonită din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *