În comuna Livezi se lucrează la proiectul tehnic de gaze

Ștefan Verdes anunță că procedurile la rețeaua de gaze avansează destul de bine, în această toamnă ar putrea demara efectiv lucrarea, pentru partea care este finanțată.

”Este un pas înainte pentru modernizarea comunei noastre. Rețeaua de gaze va contribui la creștere demografiei, la achiziții crescute de case, de terenuri, la investiții de natură economică aici. Gazele înseamnă o revoluție pentru orice comunitate”, susține Ștefan Verdeș, primarul din Livezi

La o populație de 2070 de locuitori, comuna are venituri proprii estimate la 785 de mii lei, dublu față de anul trecut când s-au ridicat la 350 mii lei, sume mici spune Ștefan Verdeș dar acestea ar putea avea o altă dinamică după investiția în rețeaua de gaze.

Alegătorii au avut încredere în Ștefan Verdeș, omul care a pus bazele dezvoltării acestei localități din Valea Oltețului. Verdeș a confirmat că poate reciupera din handicapul pe care localitatea îl avea față de alte comune. Edilul spune că mai are multe proiecte care urmează să dezvolte și să ducă localitatea la standarde europene de funcționare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *