În ciuda multor probleme, echipa de la Primăria Şuşani a continuat procesul de modernizare a localităţii

Acum 4 ani, coboram  pe un drum județean de pământ, plin de noroi, la marginea lumii, un loc unde se ajungea cu greu, deşi vorbim de  comunitate cu circa 4000 de suflete. Unde chiar și ambulanța se împotmolea în noroaiele unui drum de coșmar. Pentru bătrânii, gravidele sau copiii din Șușani, doar speranța unui noroc chior, ca o ambulanță să poată veni, iar de vreun incendiu, nici vorbă, oamenii erau deja resemnați.

La finele anului 2018, echipa conducerii Primăriei Şuşani, în ciuda multor probleme (pentru că la români, când lucrurile merg bine, e musai să-şi bage dracu coada), deci în ciuda multor probleme, averm o localitate în plin dinamism economici.

Șușaniul se dezvoltă, prosperă, vorbim de apă curentă, drumuri, școli, investitori, a crescut considerabil nivelul de confort, pentru că administrația publică locală și-a dat interesul să aibă o comună asociată anilor 2018.

Dovadă că, în acest an fost demarate pentru finanţare toate contractele prin PNDL 2, dar și pe fonduri euroepene fiind achiziţionate 2 utilaje de 65 mii euro,  care vor deservi părţile de Nord si Sud ale localitatii,  în special pentru incendii, dar şi pentru alte lucrări.

anul 2019 înseamnă mai multe şantiere care vor moderniza localitatea.

Există deja PUG-ul comunei, multe zone au fost incluse în intravilan având alocat un spaţiu considerabil pentru investiții private, respectiv, agricultură, industrie şi un sanatoriu. Sușaniul este o comună în care agricultura este complet cooperativizată, în care au apărut fermele de animale, iar investitorii văd oportunități în dezvoltarea afacerilor pe teritoriul comunei.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *