În Bunești se va construi o sală de sport polivalentă prin CNI

Comuna Bunești este una din cele mai căutate localități de lângă Râmnicu Vâlcea, aici, primăria reușind în ultimii ani să aducă standardele de viață la un nivel decent, urmând ca în foarte scurt timp să înceapă investiția în rețeaua gaze naturale.

”Nu este o noutate faptul că în comuna se mută mulți oameni. De regulă se caută zonele spre pădure, satele ceva mai izolate, oamenii fug de aglomerație. De Paște a fost un număr destul de mare de oameni, mulți care au apartamente în Râmnic au petrecut aici sărbătorile. Și am remercat foarte multe familii tinere la noi în comuna. Majoritatea sunt localnici dar sunt și străinași cum se spune în acte. Faptul că Bunești se află la 20 de km de Râmnic este un mare avantaj, din punct ce vedere al navetei”, spune primarul Viorel Radi.

De altfel în ultimii ani au fost o serie de investiții majore în comuna, școlile și grădinițele au fost o prioritate, comuna Bunești se poate mândri cu două noi localuri pentru preșcolari, ambele sunt după standardele europene de funcționare.

În Bunești există deja un centru ISU dotat cu autoutilitare de intervenție, mai mulți agenți economici deja au deschis aici afaceri iar în perioada următoare se așteaptă demararea investiției în rețeaua de gaze naturale.

Totodată pe lista CNI a fost aprobată la școala din Bunești și construcția unei săli de sport polivalente.

Căminul cultural se află în proces de reabilitare, urmând ca în acest an să fie finalizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *