În Bunești, lucrările la calamități sunt aproape finalizate

 

Numeroase lucrări pe calamități sunt în prezent, în derulare în comuna Bunești, potrivit declarațiilor primarului Viorel Radi. Inundațiile de anul trecut au produs numeroase calamități, iar pentru a preveni alte nenorociri, edilul speră ca până la sfârșitul anului în curs să fie finalizate toate aceste lucrări.

„Se lucrează la podul peste pârâul Govora, calamitat anul trecut, în punctul Treime. Pentru a nu mai exista probleme de acest fel, pe viitor, facem pilonii adânci, până la marnă, la circa 12 metri adâncime. Lucrările sunt în grafic și până la sfârșitul anului podul va fi finalizat. De asemenea, se execută lucrări pentru protejarea puțurilor de apă, respectiv ziduri de sprijin, gabioane. La alunecarea de teren de pe drumul comunal DC 165, Bunești – Coasta Mare, drum făcut acum doi ani, de-a lungul drumului se construiesc ziduri de sprijin și rigole pentru preluarea apelor. De asemenea, suntem aproape pe final la DC 158, unde am făcut ziduri de sprijin, cu fonduri europene, iar acum din cauza circulației utilajelor, îl vom reasfalta ”, spune primarul Radi.

Anul acesta, primarul Viorel Radi va demara lucrările de reabilitare la o școală veche, dezafectată, pe care o va transforma într-o grădiniță modernă, cu program prelungit, întrucât numărul de copii a crescut și este nevoie de o astfel de locație.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *