În Bujoreni, după canalizare vor începe lucrările la introducerea gazului metan

 

Satul Bogdănești, din localitatea Bujoreni a fost betonat cu fonduri din bugetul local.

Primarul din localitatea Bujoreni, Alexandru Roșu, spune că și acest sat trebuia reabilitat, deoarece era greu accesibil și era într-o continuă stare de degradare. „Am betonat doar doi kilometri, cu fonduri din bugetul local. Trebuia să reabilităm acest drum, deoarece se degrada zilnic, iar acum cu venirea anotimpului ploios, se strica foarte tare. De aceea, am considerat că, este mai bine să prevenim o cauză, decât să ajungem să suportăm efectele ”, spune edilul Roșu.

În prezent, în comună s-au asfaltat 6 kilometri de drum, drum ce face legătura cu localitatea Vlădești, asfaltarea făcându-se până la hotar cu Vlădeștiul, urmând ca și vecinii să iși asfalteze restul de drum, de pe teritoriul lor. „Proiectul acestui obiectiv este pe fonduri europene, iar acest drum reprezintă o scurtătură între cele două localități, realizarea acestuia fiind o deosebită reușită pentru oamenii din comună și nu numai”, a  adăugat primarul.

De asemenea, au început lucrările la canalizare, respectiv 12 kilometri de rețea de canalizare, care prinde toate satele, iar după terminarea canalizării, primarul Roșu va începe lucrările la introducerea rețelei de gaz metan.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *