În Berislăvești se vor monta două stații de încarcare mașini electrice

Comuna Berislăvești intră în programul energiei verzi, astfel, două stații de încărcare electrică vor fi montate atât la intrare în localitate cât și în satul Scăueni.

”Comuna noastră va fi una de tranzit, atât din punct de vedere al faptului că suntem pe o rută de legătură între Vâlcea și Argeș, dar cu atât mai mult că drumul nostru este de fapt viitoarea bretea care va lega zona turistică a stațiunii Călimănești de viitoarea Autostradă Sibiu – Pitești. Așadar, se motivează categoric montarea acestor dispozitive. Tot în acest context vom trece la îmbunătățirea sistemului de supraveghere video, suplimentarea acestuia, astfel încât să putem să avem imagini clare mai ales în zonele unde se aruncă gunoaie”, susține edilul Nicolae Popescu.

Din punct de vedere al lucrărilor, se află în lucru reabilitarea a 4 km din Drumului Comunul 15 pe raza satului Rădăcinești. Iar în centru, la Școala Gimnazială se lucrează la amenajarea terenului de sport multifuncțional.

Pe situații de urgență, este în derulare licitație pentru consolidarea podului din zona Pereni.

Lucrurile avansasează pe drumul județean Călimănești – Sălătrucel – Berislăvești – Județ Argeș, un drum care are un carosabil lărgit, care în zona Robaia a rezolvat definitv problema acelei pante de urcare. O pantă care atunci când ploua era aproape imposibil de utilizat.

Primarul Nicolae Popescu, pe lângă toate aceste lucrări care contribuie la îmbunătățirea condițiilor economice și sociale, a depus prin Programul Național de Investiții un proiect pentru înființarea sistemului de canalizare pe o distanță de 15 kilometri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *