În anul 2019, s-au înregistrat mai multe investiţii publice şi private în comuna Slătioara

Slătioara a înregistrat un an 2019, bun, cu multe reuşite, atât prin prisma investiţiilor publice dar şi prin prisma investiţiilor private. Mai mulţi oameni de afaceri au ales această localitatea pentru a demara investiţii în turims sau în mica industrie.

Astfel, platoul de la Milostea a început să se dezvolte, urmând ca în câţiva ani, aici să se multe polul economic de dezvoltare al comunei. Aici, se lucrează la dispensarul medical, aici urmează să fie construite pensiuni dar şi alte mici afaceri care să genereze locuri de muncă.

Nu în ultimul rând trebuie menţionată şi investiţia în platforma de gunoi de grajd, care va deservi fermele agro-zootehnice din localitate.

Şcolile, centrul cultural din Slătioara au fost reabilitate şi modernizate, terenuri sportive, mai multe drumuri au fost modernizate, nu mai vorbim de investitori străini care au ales să dezvolte aici afaceri în turism.

Aşadar, la finalul anului 2029,  infrastructura comunei Slătioara crează toate premisele unei dezvoltări economice. În ultimii patru ani, proiectele accesate, fie guvernamentale, fie europene, au ridicat considerabil standardul de viață al locuitorilor din satele: Milostea, Rugetu, Slătioara, Goruneşti, Coasta Cerbului și Mogeşti. Apă, canalizare, iluminat public modern, casa de cultură reabilitată, modernizată și dotată și drumuri asfaltate.

Iar la toate acestea trebuie adăugate cele peste 200 de cereri, tranzacţii şi autorizaţii de contrucţie, care aşază Slatioara drept locaţia de 5 stele pentru imobiliare.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *