În acest an, Prundeniul va pune la dispoziție 64 de hectare de teren pentru investiții

Una din comunele cu un grad uriaș de dezvoltare, cu un ritm alert de investitii, cu o deschidere șio perspective în domeniul agro-turismului, turismului viticol dar și industrial este Prundeni.

Aici, în acest an, primăria va reuși să pună la dispoziția investitorilor care doresc să dezvolte aici afaceri, nu mai puțin de 64 de hectare de teren.  Din care 20 deja sunt intabulate, au plan urbanistic zonal.

”Vorbim de o suprafață care are toate utilitățile în apropiere – apă, canalizare, gaze deschidere la DN 64, drumul național care leagă Râmnicu de viitorul drum expres Craiova- Pitești. Normal că ne dorim investitori. Avem un complex avicol în consgtrucție, al unui mare concern. Un retailer a primit autorizația de construcție. Vom asfalta în acest an, încă 8 drumuri locale. Se lucrează din plin la traseul de 11 km din drumul turistic al vinului. Eu cred că în acești 4 ani, punem premisele unei dezvoltării de anduranță pentru comuna Prundeni”, spune primarul Cristina Munteanu.

Pe lista de sinteză a CNI se află sala de sport a școlii gimnaziale, școală care va intra în foarte scurt timp în reabilitare totală.

Comuna Prundeni are o demografie în creștere, autorizațiile de case cresc, confortul și calitatea vieții care se reflectă în utilități, sunt criterii care atrag investitorii aici. Faptul că este o localitate unde sunt gaze, apă, canal, asfalt, drumuri, acces direct la drumul național spre Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, asta înseamnă o comună dezvoltată.

”Și evident așteptăm ghidurile pentru fonduri europene. Să vedem ce mai putem atrage, ce investiții noi, dacă putem deveni un smart village, dacă putem merge pe agremen, pe drumeție, pe eco, pe piste de biciclete. Digitalizarea este un lucru pe care vrem să-l implementăm aici. Administrația trebuie să fie una prietenoasă, a comunității, ei ne-au votat, pentru ei lucrăm aici. Trebuie să-i ascultăm, să-i îndrumăm, să le facem viața ușoara”, spune Cristina Munteanu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *