În această vară, toată România vine la Bluesoi, numele de botez al oraşului munţilor – Brezoi

În vara asta, România vine la Brezoi. Şi dacă vine la Brezoi, evident rămâne la Vâlcea, pentru că nu are ce rata, în cel mai frumos judeţ din România.

România vine pentru 4 zile în inima munţilor, acolo unde doar vulturii pot zbura, pe malul răului Lotru, cel care descrie un regat de la lacul Câlcescu până la Olt, pe o punte care leagă Meridionalii….

Pentru că din 18 până pe 21 iulie, Parcul Central din Brezoi devine sanctuarul unui stil de muzică nepieritor. Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea revine în 2019 cu editia a 3-a ce promite a fi cea mai spectaculoasa de pana acum, pentru că nu-i aşa, aici vine Oscar Benson, Ana Popovic şi restul artiştilor de top din Canada, Marea Britanie, SUA, Australia…

Open Air Blues Festival Brezoi este mai mult decat o serie de concerte. E o vacanţă în inima munţilor Vâlcii, pe Valea Lotrului, unde natura şi sunetele se contopesc într-o măreaţă armonie. Trebuie doar să stăm relaxaţi, să ascultăm şi să ne încărcăm cu energia tămăduitoare a muzicii.

Evenimentul care este  „Woodstock-ul României” – are loc în mijloc de vară, în aer liber, timp de 4 zile şi 4 nopţi, în acorduri de chitare, bass şi tobe, în ritm de blues şi jazz, cu bere, corturi şi rulote.

Și pentru ca experiența să fie una completă, Primăria orașului Brezoi pune la dispoziție o zonă de campare pentru corturi și rulote. Copiii sub 12 ani beneficiază de acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil.

De fapt numele oraşului trebuie schimbat în Blues-oi, primăria are în vedere, ca la viitoarele porţi de intrare să apară obligatoriu chiatarele…

În această vară, festivalul oferă peste 30 din cele mai bune performance-uri de blues, blues-rock, jazz, fusion și funk, precum și 4 workshopuri susținute de invitați internaționali, 3 ateliere-dialog și peste 20 de jam sessionuri care vor contribui din plin la atmosfera festivalului.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *