În 2024, Popolan vrea să așeze comuna Dăești în topul primelor 5 comune dezvoltate ale Vâlcii

Pentru că anul 2024 înseamnă implementarea rețelei de gaze în Dăești, cel mai amplu proiect de infrastructură și cel mai util pentru populație dar și pentru investitori.

”Da, idealul nostru ar fi să ajungem în topul localităților care se autofinanțează deși este un proces de durată pentru că numărul locuitorilor crește de la an la an iar pasul cu investițiile trebuie mentinut într-o dinamică destul de crescută. Da, odată cu rețeaua de gaze, cu noi investiții private care se anunță, am putea avansa ideea unui buget care să se mărească anual. Dar așa cum am spus este proces de durată dar nu imposibil. Am finalizat de exemplu extinderea rețelelor de apă și canal și anul 2024 în punctăm pe rețeaua de gaze. Tot în 2024 avem speranța proiectului cu parcul de aventură și vom merge treptat spre urbanizarea comunei. Tot în 2024 va începe și execuția drumului județean care va schimba din acest punct de vedere aspectul comunei noastre”, spune George Popolan.

Comuna administrată de edilul George Popolan a spart gheața economică, în 2024ajungând la venituri proprii de peste 1,6 per capita (504 lei per capita), intrând în topul comunelor dezvoltate, apropiindu-se cu șanse mari de pragul de 2 milioane lei, zona limită a localităților care se pot autofinanța.

 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *