În 2021 vor începe lucrările la rețeaua de gaze naturale în Bunești, susține primarul Viorel Radi

În acest an, spune primarul Viorel Radi, vor începe lucrările la rețeaua de gaze naturale, în comuna Bunești, pe o lungime de 27 km.

”Am pus un accent deosebit pe infrastructura localității, investițiile în acest sens fiind o prioritate. În comuna Bunești au fost realizate următoarele investiții: sistem centralizat de alimentare cu apă, rețea de canalizare ape menajere, construire poduri în satul Bunești, asfaltare drumuri comunale și străzi(cca 95%), două baze sportive, construire sediu subunitate Pompieri și SMURD, reparații Dispensar Medical, Farmacie și Cabinet Stomatologic, reparații anuale la Școala Gimnazială Bunești, construire două grădinițe, toate în anii anteriori. Astfel am ajuns la etapa cea mai importantă, un proiect îndelung asteptat și anume, rețeaua de gaze naturale, care în acest an va intra în execuție”, spune primarul Viorel Radi.

După ce au fost procese în instanță, a fost desemnat în cele din urmă câștigătorul, astfel comuna Bunești va beneficia de cea mai importantă resursă, care va stimul dezvoltarea localității. Și anume gazel naturale.

Radi spune că în paralel cu această investiție mai sunt în proiect 10,8 km de drumuri de asfaltat, pentru care a fost deja organizată licitația, urmând ca în acest an să fie identificată sursa de finanțare.

Totodată, se continuă și lucrările la Căminul Cultural din centrul civic al localității

Buneștiul se află situat pe drumul stațiunilor vâlcene, o localitate cu un patrimoniu de biserici și schituri, multe din Evul Mediu, din vremea domniei lui Mircea cel Bătrân,

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *