În 2021 începe construcția celui ”de-al 12-lea oraș” al Vâlcii, la 1400 de metri altitudine

Viziunea noastra releva o intreaga statiune montana unica in lume, urmand un concept care ofera in premiera o gama variata de activitati, intr-o zona de poveste cu pasuni alpine. Planul de urbanizare este realizat in Elvetia si implica dezvoltarea unui nou tip de turism, bazat pe facilitati complete puse la dispozitia ta intr-un cadru natural de senzatie.

Puteti ajunge la Murotti Valley pe autostrada A1 pana la Pitesti, urmand apoi directia Ramnicu Valcea – Horezu.

Distanta de la Bucuresti la Murotti Valley este de 220 km. Se parcurge in aproximativ 2 ore si 30 deminute, cu autoturismul. Puteti ajunge la MurottiValley pe autostrada A1 pana la Pitesti, urmand apoi directia Ramnicu Valcea -Horezu.

Zona Horezu este o zona de referinta in turismul din Romania, o zona incarcata de istorie, traditii si cultura.

Intr-un peisaj de poveste, vizitatorii au la dispozitie natura din Cheile Oltetului, Parcul Natural Buila-Vanturatia, pesteri, un muzeu geologic unic in lume si multe trasee montane.

În ansamblu, Murotti Valley va fi o stațiune turistică integrată, cu un potențial de până la 1.000 de vile și cu o multitudine de facilități și opțiuni de petrecere a timpului liber indiferent de anotimp, de la peste 50 de kilometri de pârtii de schi la zonă de magazine, spații de închiriere a echipamentelor sportive sau spații destinate copiiilor.

Pachet pentru investitori

”Murotti Valley va reprezenta un concept unic în România și în regiune și avem ca obiectiv să dezvoltăm pe termen lung o adevărată stațiune montană, cu multiple facilități și opțiuni de petrecere a timpului liber. Am plecat de la necesitatea unei stațiuni montane integrate în România, o țară cu extrem de multe resurse atractive, dar cu foarte puține atracții turistice din punct de vedere al produselor finite. Vrem să dezvoltăm turismul local și să aducem la standarde occidentale potențialul existent, să punem în valoare frumusețile acestei țări”, a declarat unul dintre investitorii din cadrul proiectului.

Murotti Valley va oferi de altfel și un pachet destinat investitorilor. Astfel, cei care vor achiziționa o vilă în cadrul proiectului vor avea garantat un randament anual de 7% pe o perioadă de 11 ani, indiferent de perioada de închiriere a locuinței, urmând să aibă și un drept de folosință de 30 de zile pe an. ”Va fi garantat unul din cele mai mari randamente pe cea mai îndelungată perioadă de timp din România, peste proiecte similare amplasate pe litoral sau în unele zone din București.Acest fapt denotă atât încrederea în proiect cât și a angajamentul investitorilor de a duce la bun sfârșit dezvoltarea unui proiect turistic foarte amplu”, afirmă Viorel Mohorea project manager din partea SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului.

Murotti Valley este prevăzut să includă la finalizarea integrală peste 50 de kilometri de pârtii de schi, terenuri de tenis, trasee pentru biciclete, trasee prin pădure, tiroliană, magazine și spații pentru servicii și închiriere de echipamente sportive, ATV-uri și snowmobile, piscine în aer liber, domeniu de vânătoare, herghelie, teren de golf, fermă și un parc pentru copii.

La final, Murotti Valley este prevăzut să includă și un campus universitar al prestigioasei universități din industria ospitalității din Laussane, Elveția, un centru de îngrijire și de relaxare pentru seniori cât și o clinică de detoxifiere, în timp ce zona rezidențială a proiectului are un potențial de dezvoltare de până la 1.000 de vile.

Horezu este insa renumita, in special, pentru Ceramica de Horezu, inclusa in Patrimoniul Cultural UNESCO, precum si pentru densitatea mare de manastiri si schituri, o zona cu adevarat speciala, incarcata de istorie si traditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *