Îmi este ruşine că aurelian pavelescu este Vâlcean ca şi mine!

Am vrut să mai aştept până a scrie acest articol, sperând că individul ăsta va reveni şi va spune “fie că era băut, fie că nu era bine informat”.

Dar nu, nu e aşa, Aurelian Pavelescu este un tip jenant, iar mie îmi este ruşine că este vâlcean. Aş vrea ca Vâlcea să nu mai audă de acest specimen, biped, o formă vagă antropomorfă, lider al unui partid istoric, pe care eu l-am votat în ’92, ’96, 2000 şi chiar şi pe acest ipochimen l-am votat în 2012, fiind pe colegiul meu.
Mi-e ruşine că pavelescu este născut la Vâlcea, din acest moment pavelescu va fi substantiv comun. Un om care a jignit 32 de morţi, 32 de tineri frumoşi, şi pe alţi 90 care se zbat azi, în secunda asta, să supravieţuiască, nu este om şi nu este din Vâlcea.

Acest pavelescu a jignit un judeţ, să-i fie ruşine pentru totdeauna şi să aibă bunul simţ să nu mai vină niciodată aici, pe acest tărâm prea frumos pentru a fi atins de el.

Îl rog pe domnul Iordăchescu să se dezică de acest individ, iar pe poetul Păunoiu, şi el membru al PNŢ-cd, să uite că există un asemenea ameob printre ei.

P.S. Sâmbătă dimineaţa, când deja aveam primii 20 de morţi la club Colectiv, pavelescu declara: “tinerii morţi nu merită doliu naţional, pentru că sunt satanişti”.

Mihai IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *